Kan inte sova.

Jag kan inte riktigt sova än så jag kom på idén att kolla utbildningar! Yey typ, men jag vet inte vad jag vill jobba med. Inte de att jag inte har ideer om vad jag skulle vilja men jag vill så mkt. Ena dagen vill jag lära mig att bli nagelsak andra dagen egen butik tredje ja typ den rikaste i världen. Jag känner att de vore skönt att rikta in sig på en sak, eller iaf några få saker. Så därför tänker jag kika runt och kolla vad som kan vara roligt! Sen vill jag även vara lite kreativ (Efter klippt Leas hår idag och målat glasen som jag Malin K och Lea ska inviga när alla är 18 som ett minne så är jag på ett Kreativt mode!) så jag vill köpa en skarpbooking set senare. Får åka till Sthlm och in handla de tror jag. Det kliar när i fingrarna när jag tänker på de, och pirrarlite i magen. Snacka om att vara hög på ideer! God natt allihop!

Hemma igen!

Kom hem igår, mamma var överlycklig över att vi alla kom hem nu. Nu sitter jag har och halv funderar på vad jag ska ha för kläder när jag ska på stan nu med Lea och Malin, och den andra halvan funderar på vad vi ska göra för nyårsmat! Jag kommer inte på ett dugg just nu vilket är lite smått jobbigt! Men det ska bli roligt sen att träffa Lea och Malin. Saknat dom faktiskt;) Nu ska jag stänga av datorn och duscha och fixa mig, men en sista sak hur fan ska jag klippa mig??!?!?!


 

Tyck till! Jag behöver hjälp!

 

 

Juldagen

Juldagen, jippi ett år kvar till nästa jul. Behöver nästan inte äta på ett år så mycket som de blir när man äter på julen! NU har jag fått mina 500 kr från Farmor och Farfar som vanligt bara räkna ner tills min 18-årsdag nu så får jag 500 till. Vilket är typ 2 månader tills dess.

Nyårs planerna har ändrats lite Oliver ska ha fest och ville att jag skulle titta förbi och det måste jag bara göra. Nu ska jag bara övertala Lea att hon följer med dit en stund. Vilket jag hoppas att hon nappar på;) Det kommer nog blir roligt vad som än händer!

Jag och mina syskon åker fårn sthlm nu på Söndag och det blir stan med Lea på Måndag och sen ska jag nog ta det lugnt imorgon tills Malin skutar jobba och umgås med henne efter de!
Nu ska jag sova
Hare bra!