Mysdag med Alice

Mys fredag hemma blev de idag, Alice får vara hemma med mig och det är väldigt mysigt! 
Ska försöka jobba lite oxå men det får gå lite sakta. Det blir lätt att man håller på och plockar här hemma när man har henne med sig. Det finns ju alltid något att göra, tvätt disk och allt sånt som ingår. Det behövs även veckohandla inget som jag känner mig jätte sugen på. Med foglossning och handla med en tvååring kan vara lite väl krävande men får se om jag får för mig att ta tag i de!
 

Projekt

Jag gillar ju alltid ha något att pyssla med så detta projekt tänkte jag ge mig på framöver! 
Bildkälla: Sugarandcloth.com
 
 
Dett då med ett malm sängbord, att ha bredvid gästsängen är tanken! Samt när vi läser saga för Alice ska man kunna lägga boken där eller något annat! 
MALM Byrå med 2 lådor IKEA Kan även användas som sängbord. Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp.
 
Jag tror det blir riktigt bra, fattas bara att köpa in allt till detta. Antigen köper jag den beganat på blocket eller på ikea direkt... Jag har inte bestämt mig helt för det lättaste är att gå till ikea men samtidigt så känns de lite onödigt då de inte kommer användas så mycket. 
Jag får ta morgondagen till att fundera då jag har Alice hemma. 
Sen i helgen är tanken att vi ska ta tag i att göra om våra skrivbord där uppe och allt ska sorteras in i pärmar så de inte ligger framme. Det måste göras men jag är inte sugen alls att ta tag i de. Samma sak med jobbet just nu men ska ta mig i kragen och få det gjort snart! 

Trött bara förnamnet

Det känns att man är gravid när min tvååring sparkar på väggarna och jag ligger i min säng och försöker inte somna! Jag hatar att vara såhär trött men det är skönt att man inte är de hel dagen utan att de känns mest på kvällen, tur att de inte är långt kvar går in i vecka 32 på lördag! Samtidigt finns de en del att införskaffa innan han kommer till världen! Nu blir de natt för mamman iaf barnet hoppas jag inser samma sak snart:)