OMG!

PÅ ett sätt just nu saknar jag att ha ett förhållande men på ett annat sätt inte ett dugg. För första gången tror jag har en kille idag sagt att jag tydligen är för på även fast det var han som addade mig på fb, msn och ville ha mitt nummer. Och den enda anledningen var att han skulle gå en promenad med mig och så dök han inte upp så jag ringde honom några gånger för att se vart han var men han svarade inte och ja då var jag för på. Det är det näst sjukaste jag har varit med om efter Johan som fortsätter ha första platsen:D LEa du vet vad jag pratar om och ett litet meddelande till dig, Kom till Stockholm och låt oss ha våra vanliga dagar med donken! Miss YOU!

Igår kväll

Igår kväll gjorde jag och några till en super kul sak! Vi gick på en nattvandringscache! Basicly är det att man ska följa reflexer för att hitta en slut destination! Riktigt roligt med barn med! Jag ska definitivt göra om de!

Väldigt sugen på en McFeast

Idag är jag otroligt sugen på en Mcfeast, funderar på att åka till donken för lunch idag? Cissi är ju hemma idag så det blir inte mycket helt ensam tid för mig som jag brukar ha när jag är ledig på dagarna såhär. Men det får gå, jag ska städa upp i vardagsrummet och mitt rum tvätta lite samt plugga klart.