Lugnare tempo

Idag har dagen gått i ett lugnare tempo än vanligt! Jag har känt mig riktigt slutkörd och trött. Inte jätte konstigt efter helgens intensiva tempo så att ta de lugnare var skönt. Jag hatar dock att när jag tar de lugnt blir jag så uttråkad inom tio min och sen får jag samvete för att jag kan spendera tiden mer effektivt! Evig kamp med sig själv! Jimmy jag och Alice hade riktigt mysig stund innan badet ikväll då vi satt och tittade på videos från när Alice var mini, innan hon kan gå och allt sånt! Känns som en evighet sen men samtidigt igår! Nu längtar jag ännu mer efter att lillebror ska komma! Bara 80 dagar kvar nu! 

Söndagsfrukost!

Otroligt mysigt att hinna med att pressa egen juice, göra smoothie och en macka tillsammans med sin dotter! Hon ratade allt förutom välling och macka.... Ingen hotellfrukost duger för henne! 
Nu ska jag fortsätta dagen med att jobba undan alla papper på bordet i vardagsrummet för att sen tvätta klart alla fönster. Som det är nu måste jag blunda när solen skiner för att inte se hur smutsigt de är. Kanske blir omvänd ordning beroende på när min andra halva dyker ner från sängen! Morgonpigg vs kvällspigg! 
Alice blev de senare tyvärr, nytt hopp i den ny familjemedlemmen! 

Tack gode Gud för dagis!

Nu äntligen är Alice sitt vanliga jag så på måndag blir de DAGIS!!! Sen att vädret är underbart är verkligen plus i kanten! Det blir lite cykling och ute lek när Alice vaknat till ordentligt! Sen väntar jobb i helgen tyvärr men om detta väder håller i sig så gör de mig ingenting!