Förvånansvärt lugn dag

Jag trodde dagen skulle bli stresigt gå i ett och jag skulle sätta mig i soffan och känna bara puh! Men dagen blev lugn, var hemma till efter Alice ätit lunch och hon somnade på min axel, då passade jag på att åka iväg och jobba lite. Sen blev det lunch vid ett och efter det göra klart det sista jobbet och gav mig hemåt efter de! Jätte skönt! Hoppas hela vecka blir så för nästa vecka är det student, dop, och två födelsedagar. Under TRE dagar så då kommer jag känna stress innan! 
Ska baka tre tårtor, måste köpa en present till allt och planera en middagsmeny. Så Wish me luck att inte stressa sönder! 
Kommer nog bli att man beställer hem mat från mat.se, gjort det två gånger! Riktigt smidigt allt är fräscht! Så skönt när man inte hinner till affären! 
Nu ska jag slö titta på tv och funderar på en meny! 
 

tagit steget

Idag tog jag steget mot att bli vältränad igen! Köpte 12 månaders gymkort på flex, var lite nervös över att jag inte kommer hålla det men tror att jag känner mig manad nu när jag redan måste betala. Känns annars som slöseri med pengar och det håller jag inte på med! 
 
Det ska faktiskt bli riktigt roligt att komma dit och träna, sen har de barnpassning på måndag och onsdagar så det är perfekt om jag måste ta med mig Alice. Undrar bara hur hon gillar de! 
 
Nu ska jag göra klart min LIA rapport som ska lämnas in imorgon. 
 
 

Lördag

Denna lördagen spenderades dels att shoppa lite samt att vara ute i det härliga vädret och jag hann göra klart dop presenten till Alice syssling med! Visar bild sen så man inte förstör överraskningen!
Imorgon ska det vara lika fint väder så min plan är förhoppningsvis att kunna gå upp tidigt och ut och träna alt ta med Alice i vagnen och träna, men träna menar jag ett varv eller två i spåret! Eller gå runt sjön, vi får se hur vädret är! 

När pappa får bestämma blir det grön tröja, inte för att jag vet vad det år för skillnad! Sätter på henne rosa alltid! En glad tjej som älskar att vara ute!