Baka men ingen energi

Hittade ett roligt recept som jag tänkte prova! Jag känner mig väldigt slut i både huvudet och kroppen! Jag har lust att baka men inte göra middag konstigt nog! 

Jag känner mig rätt sugen på kanske fajitas och guacamole! Men då måste man handla och det känns sådär...... Jag hatar att inte ha energi, allt känns som världens uppförsbacke då! 

Inga planer för helgen har man heller! 

Usch usch måste ta mig i kragen nu och se till att man får lite mat i magen så kanske energin kommer tillbaka! 

Matbudget

Jag måste erkänna...
 
genom att jobba och plugga inom ekonomi gör att man blir bra på att göra budgetar!
 
MEN att följa de är jag verkligen mindre bra på! Jag hittade appen TINK som jag testar för att få en överblick, hoppas det hjälper! 
 
Sen ska jag försöka att prata med min sambo om att vi båda ska välja något att dra ner på för att dels bli nyttigare och för hans del inte betala för att blir sjuk som de sa så bra i Lyxfällan här för en vecka sen eller vad det var! 
 
Nu ska jag och Alice fundera på middagen och gå till affären!

Bättre dag idag än igårFrukosten uppäten! Nu börjar dagen! Hoppas verkligen på sol men det vet man aldrig! 

Igår kom min morbror över och det blev köpefika Och sen hämtmat då Alice var extremt mammig skulle bara vara i famnen och sen hade jag och har nu ont i min högra hand så det gick verkligen inte att laga mat, hoppas det går bättre idag! Ont får jag väl ta men om Alice går med på att sitta på golvet och leka vore det mycket bättre! 

Nu ska jag jobba lite och kanske åka iväg sen!