Tvåbarnsmamma

Efter några tuffa dagar med gråt så känns de som semester när den ena sover sött och den andra leker med sina leksaker i lugn och ro. Vet inte om de var för att hon somnade tidigt i bilen påväg hem från farmor och farfar igår. Och gick upp tidigt av sig själv, utvilad men jag hoppas att de fortsätter:)
Dagens mål är att tänka igenom packningen och tvätta så allt är rent som jag vill ha med mig!

Snart är de daga för lunch och jag har inga idéer alls men får fixa något för mat behöver Alice iaf

Dagen går i ultra speed

Klockan är redan nästan 11 på kvällen, vart tog dagen vägen? Denna dag har verkligen gått i ett, mycket positiv men allt har gått snabbt och de har varit fullt upp! Imorgon blir de en lika intensiv dag då först de är besök för lillebror på ögonsjukhuset kl 8 och sen på eftermiddagen är de besök på BVC läkaren. På ett sätt blir de skönt att ta alla besök på en gång då min mamma är här för att hjälpa mig! Kan bli lite mycket när man ska på besök med den lilla och ha Alice med sig. Nu hoppas jag på att boningen behöver återkomma till ögonsjukhuset så mycket mer!

Nytt soffbord

Vi behöver köpa ett nytt soffbord men jag vet inte om man vågar ha ett glasbord med småbarn? Annars skulle jag vilja ha ett marmor men det är väldigt tungt som om Alice skulle lyckas välta bordet över foten så är de katastrof

Något av dessa funderar jag på! Måste mäta bara så de är inte för stora!