Okoncenterad

Idag har jag inte riktigt gjort något vettigt, jag har försökt men har inte kunnat koncentera mig ordentligt på något. Jag själv tycker att det är otroligt irriterande då jag oftast inte har så svårt att koncentera mig tilloch med på flera saker samtidigt men idag gick det bara inte.

dagen har i princip sett ut så här

Kört till Nynäshamn
Tankat biogas
fikat med mormor
pluggat lite
handlat med pappa
och nu Gossip girl på tv.

Imorgon är det jobb mellan 7.45 - 12.45 sedan 15.30 - 20.30 och så fortsätter det hela veckan, Vem kommer njuta av att få sovmorgon?

Vaken klockan fem och inte helt dödstrött.

Jag blev väckt klockan fem imorse för min kära hund kände att det var dags att gå upp då, i vanliga fall vaknar jag och tar ut henne och sen somnar om men inte i dag, jag sitter här klockan är 06.23 och jag är jätte pigg. Riktigt konstigt det där ibland att man kan bara vara super pigg ne dag och dödstrött en annan. Någon annan som har märkt de eller är det bara jag?

Jag hade tänkt börja blogga igen koninuerligt men jag väntar tålmodigt på att appen ska fungera för att min dator är fortfarande på lagning så tills min syster åker hem på söndag kommer jag blogga från hennes efter det få vi se vad jag hittar på men jag måste lösa de. Jag känner att jag saknar ibland att skriva av mig lite

En liten sammanfattning vad som har hänt dem senaste månaden,
Komvux rullar på har fått VG i Företagsekonomi A och jobbar nu med Företagsekonomi B fick MVG på senaste provet så det går inte så dåligt. Jag hade tänkt göra lite skolnytta här efter jag har skrivit klart inlägget.

Till jobbfronten så har jag fått jobb hos Proffice där ajg är konsult och jobbar då på Telias kundtjänst extra som student. Det är ett roligt jobb men mycket att kunna. Jag har precis gått klart utbildningen och nu börjat jobba på riktigt. Denna vecka jobbade jag fem pass ( 5 timmars) samt hade vi månadsmöte och sen gick hela teamet ut och åt på en mogolisk restaurang på odenplan sen bowlande vi. Jag är mycket bättre på bowling än vad jag har trott!

Nu denna tidiga morgon som det inte ens är ljust ute ska jag titta på Gossip Girl som går på kanal 5 och ta lie kaffe!

Ha en bra dag!!