Första dagen själv med Alice

Idag är jag själv med Alice iaf tills mamma och Emelie kommer, har hittills gått väldigt bra! 
Jag var helt övertygad om att de skulle bli en vaken natt för Alice hade så ont i magen hela eftermiddagen/kvällen men hon somnade kl 23 och sov tills halv åtta! Så Jimmy fick en lugn och skön morgon innan han åkte till jobbet, får se om de fortsätter så!


Väldigt mör efter lång promenad

Nu satte jag mig i soffan och njuter av några minuters egen tid! Under tiden Jimmy tittade på hockeyn tog jag med mig Alice, Emelie, Sara och nala för en lång promenad i skogen! Det var väldigt skönt att ta en promenad men jag är väldigt mör nu efteråt! Alice sov som en stock och nala var lycklig över att få komma ut! De var dock väldigt lerigt i skogen så när vi kom hem fick jag ta och dränka nala i schampoo så nu ogillar hon mig rätt rejält efter bad och sen föning! Jag älskar att duscha och blir ren och fin men nala är inte alls likadan! 

Mysig lördagmorgon

Alice och jag har haft en väldigt mysig morgon, sov från 23-04 sen fick hon lite mat och somnade om till 09. Sen tog vi en promenad med nala och jag hann göra juice och en smoothie till mig! Nu myser Alice i min famn och väntar på hennes moster och kompis som kommer hit för att göra pannkakor och dricka juicen!:) väldigt roligt att hinna testa juicemaskinen som mamma gav till mig. Hoppas Alice kommer uppskatta såna här helgmorgon när hon blir större!