Helg update.

Detta har varit en skön helg som har spenderats i Stockholm! Vilket nästa kommer göra med, men det tar vi då. Jag sitter just nu i sängen och Andreas kommer snart då vi ska kolla på någon film, kommer inte ihåg vad den heter men men. Ikväll åker jag tillbaka till Gotland, I fredags var jag sjuk alla så ni vet och inte hittar på något annat.
Jag har varit väldigt mkt sjuk på senaste, Det är väl vädret antar jag.
Många har frågat mig varför jag inte umgås med den som jag brukade umgås med förut, och ärligt så vet jag inte riktigt själv utan jag får bara känslan av att dem vill inte umgås med mig. Vilket är synd men their lost. Jag orkar inte med massor omoget drama helt enkelt så då är mitt motto detta: Umgås med människor som gör dig glad i själen och inte med folk som visar öppet att "Usch vad jag hatar att du är här, snälla försvinn!" Nu kom Andreas så FILM-time!

Tillägg

Jag känner mig ledsen just nu för jag läste ett inlägg av en kompis och jag tycker inte om att hon känner sig ensam, hon och jag har varit kompisar så länge nu att jag trodde att hon kunde komma till mig med allt. Nu ser jag bara mig själv med en "FEL"-stämpel i pannan. Det jobbiga är att jag känner mig maktlös då hon inte ens pratar med mig. Jag känner henne så väl men ändå inte....

Kan inte sova.

Jag kan verkligen inte sova, jag vill sova men jag ligger bara och tänker på varför det är som de är med min kompis, och varför jag grubblar på de vet jag inte. Jag bara tänker hela tiden om jag har gjort något mot henne utan att vara medveten om de.. Det är svårt att bara släppa de heller så imorgon på hålan tänker jag prata ut. Jag orkar inget mer. Och för alla som vill veta om min födelsedag så kommer jag vara i Stockholm men jag kanske har något mys party när jag kommer hem. Beror på om någon hjälper mig att komma med förslag på vad man ska hitta på!

Ps. om det blir så skickar jag ett sms med mer info, om det någon som inte vill fira mig är det bara säga till. Man vet aldrig så lika bra att skriva de!

Go natt!
 En sak till, Jag och Andreas hade 1 månad i måndags, vilket jag glömde skriva, men nu är de gjort.