Hemma i Stockholm igen!

Hejsan allihop! Har haft världens bästa helg, jag åkte till Visby och hade en förvånadsvärt trevlig kväll med min mamma! Sen på lördag blev det glassbar, thai mat med Familjen och sen ESC hos Malin. Malin och jag höll oss vakna hela natten tills jag gick till båten! Underbar kväll Malin det MÅSTE vi göra om!"!!!! När jag kom hem då på söndagen mötte Johan upp mig och vi hade en mysig eftermiddag tillsammans! Underbart helt enkelt!!!!

Day 2 i planeringen

Lång dag i går blev de, satt uppe och pluggade till klockan var 12 ungefär. Blev klar med det mesta så från att ha 8 uppgifter har jag nu tre. Det säger jag JIPPI! till. Snart ska jag förbi farmor, åker med bussen som går 51, det börjar vli dags att klä på sig!
Another picture is comming up!

Nu ska jag göra mig i ordning för att ta bussen!

Not very good!

Det går inte alls bra för mig, på blogg fronten då. Allt de andra går väldigt väldigt bra! Har haft en underbar helg med en viss person. Och har även lekt lite med mitt bild program och T.O.M hunnit jobba typ fem timmar!!!
Denna vecka kommer bli tajt och rolig!
Planerna är följande:
Måndag: Skola lite och sen till Farmor och jobba sedan vidare och jobba på TP.
Tisdag: Skola i en timme sen Jobba på TP.
Onsdag: Skola i en timme och jobba på TP.
Torsdag: Skola och sen Johan.
Fredag: Skolan sen till Visby, kommer dit runt halv åtta så kanske ut om någon vill?
Lördag: ESC och sleepover hos Malin!
Söndag Hemfärd kl. 08.05 blir det så jag inte behöver komma hem så sent!Bilden är från när jag och Malin J tog en latte vid centralen!
Härlig dag!
Måste göras igen!!

Love Julia