Hantera misslyckanden

En sak som jag vet att jag måste jobba på är att hantera misslyckanden. Jag tillhör tyvärr de som ältar lite för mycket. Jag försöker verkligen många gånger att inte älta utan att bara släppa taget och acceptera vilket går ibland och annars kanske bara för stunden. 
Jag kom på att jag ska testa att skriva ner det jag inte lyckades med på en lapp och kasta den sen i soporna. Tanken är att det ska hjälpa mig att inte älta utan bara att släppa taget direkt. Jag tror att de som lär sig att inte lägga energi på att älta har mer energi kvar till annat och jag vill ju oxå vara där! Jag vill vara den pigga och alltid glada mamman som orkar med allt, och detta kan vara ett steg på vägen! Hoppas jag iaf! 

Nytt i Alice rum

Köpte denna på blocket idag! 


Passar så bra i Alice rum och blir lite förvaring som fattas där inne! 

Funderade på om man skulle köpa den ny men sen kände jag att den kommer slitas på så det blev blocket! Väldigt smidigt ändå nu är den på plats och ska bara fyllas med saker!!! 
Det kanske går att piffa upp den lite oxå ska verkligen fundera på något bra! För den blir lite tråkig när det är bara en Ikea hylla! 

Dagmamma

jag har goolgat lite ang dagmamma, och kanske man ska ta och försöka bli det och ha några barn här hemma? 
 
Jag vill ju jobba inom ekonomi och det har jag en chans till hör och jobbar hårt varje dag för att lära mig mera och bygga en kundkrets men samtidigt har jag min lilla flicka hemma vilket funkar. Men tänker att framöver kanske jag hinner med att bokföra och vara dagmamma. Jag tycker att det skulle vara otroligt mysigt att kunna ha Alice hemma och kanske några andra barn då det verkar vara problem men att få plats på förskola. 
 
Jag ahr massor av såna här ideer frågan är bara om det är genomförbart och om jag VILL jobba med de? 
Jag har ju alltid älskat barn och när jag praktiserade på dagis var det otroligt roligt men valde sen att det är roligare med en karriär inom ekonomi( samt mer säkert och bättre lön) men om man kan kombinera dessa två vore det perfekt!
 
Jag får helt enkelt sova på saken och bolla lite med andra!