Regnig dag

Denna dagen har varit en regnig dag, blev bara en kort promenad för att köpa mjölk och då hade affären fått strömavbrott och var stängd men som tur i oturen fick jag ett paket mjölk ( som jag kan betala nästa gång, ibland är de bra att vara stamkund på ett ställe) 
Nu tar Alice sin eftermiddagslur på mig vilket inte händer ofta nu för tiden! Hon ska få komma ner i vagnen snart så jag kan ordna köket men liten stund till med mys tänker jag njuta av! 


Ny vecka,

Äntligen måndag säger jag! 
Alice och jag tog vår vanliga en timmes promenad när de var dags för förmiddagslur kl 11. 
Denna helg som har gått har verkligen bara för snabbt. Handla mat för veckan, ordnat med bilen som helt plötsligt ville ha olja ( inte min kompis när den har så mycket klagomål). Ingen promenad under helgen tyvärr men nu är de vardag och då är de lite lättare tycker jag! Bara följa vårt schema som jag har för Alice! Nu är de paradise om fyra minuter och jag har en sovande Alice bredvid mig som ska flyttas till sin säng! 


Dag 1

Denna dagen var en helt okej dag! 
Jag hann med att städa lite och även två mindre promenader, mer blir de imorgon för nu känner jag mig bra igen efter att jag var så sjuklig igår och slocknade mitt i paradise hotel så jag fick se de på nytt imorse. Trist men otroligt nödvändigt kände jag dagen efter! Nu är jag lika trött men ingen huvudvärk så ett plus! 
Hann med lite styrka ( i mitt fall var de det första halv passet på en månad) de blir oxå ett steg närmare på min väg mot en starkare och mer lik min gamla kropp innan lilla Alice kom.. När jag har kommit till mitt mål kommer de kännas underbart! Undra vad man ska fira med, det blir en karamell att suga på! Något riktigt minnes värt.. Hm... Nu ska jag somna till Bond som går på kanal 12 
God natt!